Specialistii de medicina interna au competenta de a rezolva probleme de diagnostic complex si de a monitoriza boli cronice severe si conditii de polipatologie.

 

Munca specialiştilor presupune rezolvarea problemelor de diagnostic complex şi tratamentul afecţiunilor specifice.

Documentele necesare la internare pentru servicii in sistem privat sunt: Buletin/Card de identitate, Adeverinta tip de la locul de munca cu zilele de concediu medical de care pacientul a beneficiat in ultimele 12/24 de luni (pentru pacientii salariati), Istoric medical (documente  privind antecedentele medicale – consulturi, analize medicale, investigatii etc.)

 * Confortul pacientilor in cadrul compartimentului de medicina interna este asigurat in saloane construite si dotate dupa ultimele standarde europene, saloanele se incadreaza in categoria rezervelor cu 2 paturi, grup sanitar propriu, aer conditionat, televizor, internet, WI-FI, buton de alarma, sistem centralizat de securitate. Cazare si pensiune completa, cu meniu recomandat de dietetician. 

* Informatii despre pacientul internat se pot obtine la numarul de telefon 0350410000.

Servicii cu plată:

Tarife: 200 lei/zi cu mic dejun sau 250 lei/zi cu 3 mese . Acest tarif include doar serviciile de cazare si masa, serviciile medicale platindu-se integral la pret de lista.

Daca durata internarii este mai mare de 3 zile, pacientii beneficiaza de un discount de 10% la plata serviciilor medicale.

Alte servicii medicale de diagnostic și tratament cu plata, efectuate la solicitarea pacientului :

Programare Online