clinica balneomedcenter

Spitalul Balneomedcenter a fost inaugurat in iunie 2014 si dispune, in cele doua puncte de lucru ale sale, de 80 de paturi de spitalizare continua si 26 de paturi de spitalizare de zi dispuse atat in saloane cu paturi specifice de spital pentru pacientii  cu nevoi speciale cat si in camere cu mobilier conceput astfel incat ambianţa să fie diferita de cea a spitalului clasic.

chi        Ramnicu Valcea, orasul care gazduieste spitalul, se afla la confluenta raurilor Olt si Olanesti, in centrul celor mai importante statiuni balneoclimaterice din Romania, zona cu vasta experienta si traditie in recuperarea medicala.

 

        De ce Balneomedcenter ?

 

Pentru ca dispunem si ne preocupam de  :

Recuperare medicala specializata

- Suntem singurul spital din Oltenia unde recuperarea medicala se face specializat in cele cinci sectii :

  • Recuperare medicina fizica si balneologie;
  • Recuparea Neurologica;
  • Recuperare Ortopedica;
  • Recuperare Cardiovasculara;
  • Recuperare Respiratorie

 

Sanatatea varstnicului

- Ne preocupa si problemele de sanatate ale pacientilor geriatrici iar pentru asta am infiintat sectia de Geriatrie si Gerontologie unde pacientul, pe langa tratamentele clasice specifice patologiei si varstei, beneficiaza de tratamentul specific sectiei respectiv tratamentul cu Gerovital precum si de program complet de recuperare medicala pe toata perioada sederii lui in spital .

- In afara pacientului varstnic, Geriatria si Gerontologia este ramura medicinei care se preocupa si de determinarea si prevenirea cauzelor care pot duce la imbatranirea precoce. In acest context orice pacient cu varsta de peste 40 de ani poate beneficia de evaluare si tratament in cadrul acestei specialitati.

 Echipa multidisciplinara

-Pacientul nu este tratat doar de medicul de recuperare medicala sau de geriatru  ci de echipa compusa din acesta si medici in specialitatile Neurologie, Ortopedie,Cardiologie si Pneumologie in functie de sectia in care este internat.

- Din punctul nostru de vedere nu exista boala, exista pacient si acesta este unic iar diagnosticul sau trebuie abordat de o echipa multidisciplinara. Din acest motiv am dezvoltat ambulatoriul integrat spitalului cu cabinete in specialitatile  recuperare si reabilitare medicala, reumatologie, geriatrie si gerontologie, medicina interna, gastroenterologie, cardiologie, neurologie, ortopedie, pneumologie, endocrinologie, dermatologie, psihologie, logopedie, nutritie si dietetica.  In cadrul aceluiasi ambulatoriu, deservind in egala masura si spitalul, functioneaza laboratorul de analize medicale  acreditat RENAR, laboratorul de radiologie, laboratorul de  imagistica medicala unde efectuam ecografii, endoscopii si bronhoscopii cu echipamente de ultima generatie, precum si cabinetul de explorari functionale.

- Echipa de specialişti abordează holistic persoanele cu afecţiuni cronice şi utilizează mijloacele terapeutice disponibile menite să reducă impactul afecţiunilor, pentru a facilita integrarea optima a pacientului in mediul fizic si social.

Tratament personalizat

- Pacientul beneficiaza de program personalizat de recuperare adaptat in functie de patologie si comorbiditati

- In cadrul spitalului pacientul ocupa locul central, in jurul lui orbitand medicul de recuperare si medicul specialist, fizioterapeutul si kinetoterapeutul,  psihologul si nutritionistul, asistentul medical si infirmiera, intr-un concept nou, integralist, bazat pe nevoile acestuia

- Medicatia specifica necesara pe perioada internarii este asigurata prin intermediul farmaciei cu circuit inchis din cadrul spitalului.

Tehnologii de tratament de ultima generatie

- Pe langa tratamentele clasice de recuperare medicala pacientul experimenteaza beneficiile celor mai moderne tehnici atat in ceea ce priveste kinetoterapia cat  si tratamentul si terapia durerii. Ne referim aici la tehnologiile robotizate de kinetoterapie, la procedurile de elongatie aplicate coloanei vertebrale, la procedurile de ozonoterapie si PRP-infiltratiile cu plasma imbogatita cu trombocite.

Educatie medicala continua

- Pentru noi performanta este extrem de importanta si in acest sens specialistii nostri efectueaza  cercetare în domeniul recuperării medicale şi organizează anual manifestări ştiinţifice cu caracter regional

Modalitati de plata

- Pacientii pot beneficia de serviciile prestate in unitatea nostra medicala atat in sistem privat cat si in contract cu CAS

 

In concluzie:

- personalul medical specializat format din medici specialişti, asistenţi medicali generalisti, de laborator  şi de balneo-fizioterapie, fiziokinetoterapeuţi, kinetoterapeuţi, profesori de cultura fizica medicala, psihologi, logopezi si  infirmiere ,

- dotarile ultra-moderne si

- spatiile de cazare de patru stele,

conferă pacienților prima opțiune privind alegerea unei baze de tratament din România cu servicii medicale la standarde occidentale.

 

“ EXISTA O MIE DE BOLI SI O SINGURA SANATATE“                Arthur Schopenhauer

Cadre medicale care lucreaza in acest spital:

Dr. Bălășanu Valerica

Medic Sef Sectie Recuperare Medicală, Medicină Fizică și Balneologie II

Dr. Barna Manole

Medic Primar Ortopedie

Dr. Codrut Munteanu

Doctor in stiinte medicale,cu competenta in Chirurgia Endocrina, Chirurgia tiroidei

Dr. Croitoru Iuliu

Doctor in Medicina
Medic Primar Neurologie

Dr. Deaconeci Mihaela

Medic Primar Geriatrie si Gerontologie

Dr. Dragusin Mihaela

Medic Specialist - Medicina interna

Dr. Gargu Stefan Leonard

Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie

Dr. Gargu Viorica

Medic Specialist Dermatologie

Dr. Georgescu Cristina Mihaela

Medic Specialist Laborator

Dr. Mitco Victor

Medic Specialist Ortopedie

Dr. Mitrache Constantin Mihai

Medic Specialist Chirurgie Generala

Dr. Nedelea Elena

Medic Specialist Medicina Muncii

Dr. Nicoara Emilian

Medic Specialist Urologie

Dr. Omar Haji

Medic Specialist Gastroenterologie

Dr. Patru Elena-Alina

Medic Specialist Cardiologie

Dr. Tanasie Ana Maria

Medic Specialist Diabetologie si boli de nutritie

Dr. Tudor Loredana Valentina

Medic Primar Hematologie

Dr. Voinescu Dorina

Medic Primar Radiolog

Dr. Vultur Cornelia

Medic Primar Pneumolog

Dr.Radu George Catalin

Medic Specialist Medicina interna

Popa Cirlig Bogdan

Kinetoterapeut- Terapia prin elongatie

Adresă:

Strada Ostroveni 142, Râmnicu Vâlcea

Telefon:

0350.410.000
0350.410.111
0350.405.013

Email:

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Program in ambulator

Luni: 08 - 20
Marți: 08 - 20
Miercuri: 08 - 20
Miercuri: 08 - 20
Vineri: 08 - 20
Sâmbătă: 08 - 14

Contact

Programare Online