Datorată integrității sale funcționale și structurale este indicat în special pentru evaluările si programele de recuperare in patologiile neuromotorii.

Sistemul ofera poibilitatea de evaluare si antrenament al echilibrului static (al centrului de greutate in static) dedicat in special pacientilor cu patologie neurologica si nu numai.

Dispozitivul este echipat cu trei celule și cu senzorul de trunchi pentru o evaluare completă și precisă stabilometrică, sistemul stabilometric fiind o platformă extrem de precisă și sensibilă in ceea ce priveste încărcarea, detectarea fiind efectuată de către trei celule de sarcină. Dimensiunile de suprafață (500 mm) oferă o poziționare foarte confortabilă pentru pacient.

Categoria de pacienti caruia i se adreseaza – pacienti cu deficit de echilibru si proprioceptie ca urmare a unei afectiuni de ordin neurologic sau posttraumatic.

Evaluarea efectuata pe acest dispozitiv ofera medicului curant si kinetoterapeutului informatii privind riscul de cadere prin masurarea coeficientului de echilibru si coordonare in ortostatism unipodal si bipodal.

Programare Online