ATENTIE!

IN CONTEXTUL EPIDEMIOLOGIC ACTUAL INCEPAND CU DATA DE 10.03.2020 IN CADRUL SPITALULUI BALNEOMEDCENTER SE INSTITUIE URMATOARELE REGULI:

 

1. ACCESUL  IN SPITALUL BALNEOMEDCENTER SE FACE NUMAI DUPA PARCURGEREA ETAPEI DE TRIAJ EPIDEMIOLOGIC CARE ARE CA SCOP DETECTAREA PERSOANELOR POSIBIL CONTAMINATE CU VIRUSURI RESPIRATORII ( VIRUS GRIPAL SEZONIER, COVID 19) IN VEDEREA PROTEJARII PERSOANELOR NEINFECTATE

2. ETAPA DE TRIAJ PRESUPUNE, PE LANGA PROCEDURA MEDICALA, PARCURGEREA UNUI FORMULAR DE DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE  PRIVIND CALATORIILE IN ZONELE DECLARATE OFICIAL IN CARANTINA DATORITA NOULUI CORONAVIRUS PRECUM SI EVENTUALUL CONTACT CU PERSOANE POSIBIL  CONTAMINATE. IN ACEST SENS VA RUGAM SA COMPLETATI SI SA SEMNATI FORMULARUL MENTIONAT, CU SIMT DE RASPUNDERE.  ORICE DECLARATIE FALSA IN ACEST SENS ATRAGE DUPA SINE CONSECINTELE LEGALE IN CONFORMITATE CU ARTICOLUL 352 DIN CODUL PENAL CARE PREVEDE INCLUSIV PEDEAPSA CU ÎNCHISOAREA PENTRU „ZĂDĂRNICIREA COMBATERII BOLILOR”.

  • NERESPECTAREA MĂSURILOR PRIVITOARE LA PREVENIREA SAU COMBATEREA BOLILOR INFECTOCONTAGIOASE, DACĂ A AVUT CA URMARE RĂSPÂNDIREA UNEI ASEMENEA BOLI, SE PEDEPSEŞTE CU ÎNCHISOARE DE LA 6 LUNI LA 2 ANI SAU CU AMENDĂ.
  • DACĂ FAPTA PREVĂZUTĂ ÎN ALIN. PRECEDENT ESTE SĂVÂRŞITĂ DIN CULPĂ, PEDEAPSA ESTE ÎNCHISOAREA DE LA O LUNĂ LA 6 LUNI SAU AMENDA.

 

3. DUPA PARCURGEREA ETAPEI DE TRIAJ CIRCUITUL PACIENTULUI ESTE CEL CUNOSCUT: RECEPTIE (PENTRU INTOCMIREA DOCUMENTELOR DE PREZENTARE) DUPA CARE PACIENTUL SE PREZINTA LA CABINETUL DE CONSULTATII CONFORM INFORMATIILOR PRIMITE DE LA PERSONALUL RECEPTIEI.  RUGAM PE ACEASTA CALE PACIENTII SA EVITE SA SE DEPLASEZE IN ZONELE CARE NU FAC OBIECTUL ACTULUI MEDICAL PENTRU CARE S-AU PREZENTAT IN SPITAL  SI   SA RESPECTE REGULILE TRANSMISE DE ORGANIZATIA MONDIALA A SANATATII PRIN INTERMEDIUL CENTRULUI NATIONAL DE SUPRAVEGHERE SI CONTROL AL BOLILOR TRANSMISIBILE AFISAT IN UNITATE SI PE SITE-UL ACESTEIA.

 

4. PENTRU EVITAREA SUPRA-AGLOMERARILOR LA CABINETE VA INFORMAM CA ACCESUL PACIENTILOR IN UNITATE ESTE PERMIS CU MAXIM 15 MINUTE INAINTE DE ORA PROGRAMARII

5. ACCESUL LA SERVICIILE MEDICALE VA FI PERMIS DOAR PACIENTILOR PROGRAMATI IN PREALABIL

6. VIZITELE APARTINATORILOR SI VIZITATORILOR LA PACIENTII INTERNATI SUNT SUSPENDATE

7. PENTRU PROTECTIA DUMNEAVOASTRA SI PENTRU EVITAREA AGLOMERARII IN RECEPTIA UNITATII VA RECOMANDAM SA FACETI PROGRAMARILE TELEFONIC LA NUMARUL DE TELEFON 0350410000 PRECUM SI PRIN INTERMEDIUL PROGRAMARILOR ONLINE PE SITE-UL NOSTRU www.balneomedcenter.ro

8. DE ASEMENEA REZULTATELE ANALIZELOR MEDICALE POT FI ACCESATE PE SITE-UL NOSTRU LA SECTIUNEA “REZULTATE ANALIZE” UTILIZAND CNP-UL SI CODUL DE LABORATOR PRIMIT LA RECOLTAREA ANALIZELOR.

 9. FACEM APEL CATRE DUMNEAVOASTRA SA NE SPRIJINITI IN DEMERSURILE NOASTRE ASTFEL INCAT ACTUL MEDICAL PE CARE VI-L OFERIM SA FIE EFECTUAT LA CELE MAI BUNE STANDARDE SI ADAPTAT CONTEXTULUI ACTUAL.

Va multumim!

ECHIPA SPITALULUI BALNEOMEDCENTER RAMNICU VALCEA

Programare Online