Imagistica medicala cuprinde diferite procedee pentru a crea imagini ale corpului uman in scop clinic. Imagistica medicala este extrem de importanta in confirmarea, evaluarea in mod corect si documentarea unei afectiuni, precum si in evaluarea raspunsului la tratament.

Serviciile din aceasta specialitate sunt oferite in sistem privat sau decontat  de CAS in limita fondurilor disponibile.

Neurologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului nervos.

Medicul urolog diagnostichează și recomandă tratament pentru probleme ce țin de uretră, vezica urinară, prostată, infecții urinare, cancer de vezică și rinichi, blocaj renal sau pietre la rinichi.

Serviciile de medicina muncii sunt realizate de personal de inalta specializare, spitalul dispune de aparatura medicala de ultima generatie, cu posibilitatea efectuarii examinarilor in timp scurt si la cel mai ridicat standard de calitate.

Nutriționiștii dieteticieni sunt profesioniști calificați pentru furnizarea sfaturilor dietetice bazate pe dovezi, care includ  analiza detaliată a sănătății nutriționale, precum și un plan de tratament nutrițional personalizat.

Logopedia - se ocupa de educarea si de reeducarea limbajului. Logopedia studiaza natura si formele de manifestare a defectelor,tulburarilor de limbaj de vorbire,propunand metode si procedee de corectare adecvate.

Recuperarea medicala are drept scop mentinerea sau intretinerea (scop proflactic) nivelului functional actual, recastigarea capacitatii functionale pierdute sau instalata ca urmare a bolii sau a unui traumatism,

Geriatria si gerontologia este specialitatea medicală care are drept obiective asistența medicală din îngrijirea acută, cronică, preventivă, de recuperare și terminală a vârstnicilor,

Psihologia este stiinta care studiaza comportamentul si mintea umana.

Gastroenterologia este specialitatea medicala care se ocupa cu preventia, diagnosticul si tratamentul afectiunilor sistemului digestiv, afectiuni gastrointestinale, hepatice, colecistice, pancreatice.

Programare Online