Medicul urolog diagnostichează și recomandă tratament pentru probleme ce țin de uretră, vezica urinară, prostată, infecții urinare, cancer de vezică și rinichi, blocaj renal sau pietre la rinichi.

Organele și structurile anatomice care intră în atenția urologiei sunt: testiculele, epididimul, penisul, prepuțul, prostata, veziculele seminale, vasele deferente, rinichii, glandele suprarenale, ureterele, vezica urinară, uretra. Sistemul reproductiv și tractul urinar sunt strâns conectate, de aceea, de multe ori o afecțiune care atacă sistemul reproductiv ajunge să afecteze tractul urinar și viceversa.

Urologia este strâns legată de alte specialități medicale, precum andrologia, uroginecologia, nefrologia și oncologia. Rolul medicului urolog este de a investiga probleme ce țin de disfuncțiile sexuale, incontinența urinară, infertilitatea masculină sau urologia pediatrică.

Serviciile din aceasta specialitate sunt oferite in sistem privat, cu plata integrala atat a consultului sau decontat  de CAS . 

 

Medic- Dr. Nicoara Emilian

Program- Luni interval orar  08.00 - 15.00

Locatie-Spital Balneomedcenter Ostroveni

Servicii medicale decontate de către CAS, în cadrul acestei specialități, în limita fondurilor disponibile:

Consultul  include: anamneza, istoric medical si medicamentos in vederea recomandarii eventualelor investigatii necesare pentru stabilirea unei conduite medicale corecte.

 

Servicii cu plată:

Alte servicii medicale de diagnostic și tratament cu plata, efectuate la solicitarea pacientului :

Programare Online