In lupta impotriva virusului SARS-COV 2, pentru a facilita accesul pacientilor, la servicii de evaluare si recuperare medicala post- Covid, am dezvoltat cu prioritate, pachete de sanatate pentru evaluarea gradului de afectare a sanatatii precum si pachete pentru recuperare medicala, ca urmare a trecerii prin infectia cu Covid 19.

Dupa trecerea prin boala, pacientii, care au fost infectati, au nevoie de monitorizarea starii de sanatate, deoarece pot aparea o serie de afectiuni ale functiei pulmonare, afectare cardiaca, afectare neuro-musculara, insuficienta multipla de organ, insuficienta renala sau complicatii legate de tratamentul urmat pentru vindecare.

In acest sens, structura Ambulatoriului de specialitate a Spitalului nostru, constituie cadrul ideal pentru evaluarea si monitorizarea  pacientilor cu dizabilitati multiple, rezultate in urma infectiei cu virusul SARS COV 2, prin facilitarea accesului la consultatii de specialitate (ex. Pneumologie, Recuperare Medicala, Cardiologie, Neurologie, Medicina interna, Geriatrie, Diabet, Nefrologie, Pediatrie, Chirurgie Vasculara, Chirurgie Generala, Reumatologie, Hematologie, Oftalmologie, Dermatologie etc.), Analize de laborator si Investigatii imagistice, care se pot efectua in timp real, in aceeasi locatie.

Astfel, am lansat in cadrul Spitalului Balneomedcenter, programe integrate de sanatate, destinate persoanelor care au nevoie de indrumare medicala, in urma infectarii si vindecarii de Covid 19.

pachete recuperare mediale postcovid var2

Pacientii pot beneficia de aceste servicii medicale, in sistem privat, in regim Ambulatoriu si Internare continua

 

Sesiunile de recuperare respiratorie (pulmonară) post COVID19 se efectueaza sub supraveghere medicala permanenta,  in sali de tratament dotate cu aparatura medicala performanta, pacientii fiind ghidati in efectuarea tratamentelor, de Kinetoterapeuti cu experienta in recuperarea medicala, respiratorie.

Programari:

E-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Telefon: 0350.410.000

 

Programare Online